Ladegeleiders monteren

Heeft u wat tips nodig hoe u de laderail moet monteren? 

Ladegeleiders monteren YouTube

Wij helpen u graag bij het monteren van ladegeleiders. Of het nu Karwei ladegeleiders, Gamma ladegeleiders of Praxis ladegeleiders zijn, het maakt zoveel niet uit. De manier van monteren is voor vrijwel alle merken ladegeleiders hetzelfde wanneer het gaat om het type zijmontage. 

Als u het volgende filmpje kijkt kunt u zien hoe u met wat simpele trucjes een geweldig resultaat kunt behalen en zeer strak en recht ladegeleiders kunt monteren. 

Zoals u hier kunt zien kunt u met een simpele winkelhaak een rechte lijn aftekenen waar u de ladegeleiders wilt monteren door de lange zijde van de winkelhaak parallel te leggen met de voorkant van de kast zodat u zeker weet dat de korte zijde precies haaks (90graden) staat op de voorkant en uw lades er dus perfect recht uit zullen komen.

Handig Gereedschap gebruiken?

Met het juiste gereedschap kunt u de ladegeleiders erg makkelijk monteren. Het effect is in principe hetzelfde als een winkelhaak maar dit werkt net wat prettiger:

Dit stukje techniek zorgt ervoor dat het monteren van ladegeleiders ontzettend makkelijk gaat. De ladegeleider geleider is super handig te gebruiken en houdt de ladegeleiders tijdens montage makkelijk in positie zodat u de gaten kunt boren en alles vast kunt zetten. 

Dit gereedschap is makkelijk in het gebruik en zal een verademing zijn voor degene die nog niet veel hebben geklust omdat het veel tijd gaat besparen met name voor de mensen die er professioneel mee werken. Wat je nodig hebt zijn de ladegeleiders, een oppervlakte klem van KREG en een bevestigingshulpstukje voor de laderails. Of u er nu ééntje of dertig moet installeren, u zult geen spijt krijgen van de aanschaf van dit hulpmiddel. 

Kijk snel naar ons assortiment voor verschillende soorten ladegeleiders om te beginnen!