Louvredeurscharnier/freesvrij

Een louvredeur is een slimme en decoratieve oplossing voor kasten en binnenruimtes. Om louvredeuren stevig te bevestigen heb je speciale louvredeurscharnieren nodig. Wil jij nieuwe louvredeuren plaatsen? Maak dan gebruik van onze kogelgelagerde louvredeurscharnier. Deze freesvrije scharnier is sterk, gemakkelijk te bevestigen en heeft een lange levensduur. Bestel de scharnier vandaag nog in de webshop en profiteer van een scherpe prijs en een snelle levering.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat zijn louvredeurscharnieren?

Louvredeurscharnieren zijn oplegscharnieren waarmee je louvredeuren stevig en gemakkelijk kunt afhangen. Een louvredeur is een klapdeur met schuingeplaatste horizontale latjes en wordt vaak toegepast in inbouwkasten, als vensterluik of als roomdivider. De klapdeuren zijn vergelijkbaar met saloondeuren. Louvredeurscharnieren worden daarom ook wel saloondeurscharnieren genoemd.

De voordelen van een louvredeurscharnier

Maak je gebruik van louvredeurscharnieren? Slim, deze scharnieren bieden een aantal handige voordelen. We noemen ze voor je op:

  • Een scharnier voor een louvredeur is vaak een freesvrije scharnier; de scharnier is eenvoudig te bevestigen zonder te frezen.
  • Een louvredeurscharnier kent meerdere toepassingen; naast louvredeuren zijn de scharnieren geschikt voor lichte binnendeuren, inklapbare roomdividers en dressoirdeurtjes.
  • Deuren worden stevig afgehangen; een louvredeurscharnier bestaat uit twee delen die naadloos op elkaar aansluiten.

Louvredeurscharnier van Meubelbeslag Center

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke oplegscharnier van hoogwaardige kwaliteit? Kijk dan eens in onze webshop. De louvredeurscharnier uit het assortiment van Meubelbeslag center is vervaardigd van RVS. Dat betekent dat deze uiterst robuust is zonder in te boeten op gebruiksgemak. De scharnier is kogelgelagerd, soepel in gebruik en heeft een lange levensduur. Goed om te weten: onze scharnier is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is direct uit voorraad leverbaar.

Louvredeurscharnieren monteren

Eén van de grote voordelen van louvredeurscharnieren, is dat deze eenvoudig te monteren zijn. Doordat deze oplegscharnieren dun zijn, hoeft er geen uitsparing in het hout te worden gefreesd. Het enige dat je hoeft te doen is:

  1. De plek van de louvredeurscharnieren bepalen. Zorg ervoor dat het gewicht van de louvredeur gelijkmatig over de verschillende scharnieren verdeeld wordt.
  2. Markeer alle boorgaten en boor de gaten.
  3. Schroef eerst het kleinste gedeelte van de scharnier aan de deur
  4. Schroef vervolgens het grote gedeelte aan de kast.

Louvredeurscharnieren kopen?

Wil jij louvredeurscharnieren kopen om jouw louvredeuren, lichte binnendeur, vensterluikje of roomdivider te bevestigen? Bestel dan onze gebruiksvriendelijke louvredeurscharnier in de webshop tegen een betaalbare prijs.

Heb je andere scharnieren nodig? In onze webshop vind je alle scharnieren uit ons assortiment. Neem voor meer informatie over onze producten contact met ons op.