Scharnieren opdekdeur

Ben je op zoek naar scharnieren voor een opdekdeur? Bij Meubelbeslag Center vind je een groot aanbod aan hoogwaardige paumelle scharnieren waarmee je jouw deur stevig kunt afhangen. Of het nu gaat om scharnieren voor een opdekdeur in een houten kozijn of in een stalen kozijn, bij ons slaag je gegarandeerd voor een scherpe prijs. Naast rvs scharnieren tref je in ons assortiment scharnieren van nikkel, koper en messing. Bekijk ons aanbod en plaats eenvoudig je bestelling.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke scharnieren voor opdekdeuren?

Een opdekdeur valt gedeeltelijk op de rand van het kozijn. Wanneer je de juiste scharnieren gebruikt laat een opdekdeur weinig tocht door. Maar welke scharnieren kun je het beste gebruiken? Voor een opdekdeur zijn paumelle scharnieren de beste optie. Ook wel bekend als paumelles. Deze scharnieren zorgen ervoor dat jouw opdekdeur soepel beweegt én goed dicht blijft. Een paumelle bestaat uit twee onderdelen die perfect in elkaar passen. Het ene onderdeel wordt aan de deur bevestigd, het andere aan het kozijn. Dit maakt het gemakkelijk om de opdekdeur goed te bevestigen.

Ons assortiment opdekdeur scharnieren

Bij Meubelbeslag Center heb je een ruime keuze aan opdekdeur scharnieren. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke Franse paumelles - de perfecte scharnieren voor een opdekdeur in een houten kozijn - of ga voor inboor paumelle scharnieren voor een opdekdeur in een stalen kozijn. Onze opdekdeur scharnieren zijn in verschillende formaten en uitvoeringen verkrijgbaar. Naast rvs kun je bij ons terecht voor koperen, nikkel, messing en zwarte scharnieren voor jouw opdekdeur.

Hoe weet ik welke paumelle ik nodig heb?

Wat voor scharnieren zijn er en hoe weet ik welke paumelle scharnier ik nodig heb voor mijn opdekdeur? Een vraag die we bij Meubelbeslag Center regelmatig horen. We schreven daarom eerder een blog over de verschillende soorten paumelles. Hierin leggen we uit welke paumelles er zijn en welke de meest geschikte is voor jouw opdekdeur. Kort gezegd komt het erop neer dat je altijd op het gewicht van de deur, de draairichting van de deur en het materiaal van het kozijn moet letten wanneer je paumelles wilt aanschaffen. Lees alle tips in de blog.

Scharnieren opdekdeur vervangen en afstellen

Heb je de juiste paumelles voor jouw opdekdeur gevonden? Je oude scharnier vervangen is niet moeilijk. Een opdekdeur scharnier bestaat uit twee delen. Het onderste deel wordt aan het kozijn bevestigd. Dit onderdeel kun je gemakkelijk verwijderen door een imbussleutel of steeksleutel met kwartslagen te draaien. Het deel van de scharnier dat aan de deur is gemonteerd, draai je handmatig los. De nieuwe paumelle kun je in de oude montagegaten draaien. Vervolgens kun je de scharnieren afstellen om je opdekdeur recht te hangen.

Deurbeslag van Meubelbeslag Center

Meubelbeslag Center is al jaren dé specialist als het gaat om scharnieren en ander deurbeslag. Onze kennis en ervaring vertaalt zich naar een uitgebreid assortiment aan opdekdeur scharnieren van de hoogste kwaliteit. Omdat wij groot inkopen bij de beste fabrikanten, bieden wij onze deurscharnieren en paumelles voor scherpe prijzen aan. Je bent bij Meubelbeslag Center dus niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van betaalbare prijzen.

Opdekdeur scharnieren kopen? Bestel in onze webshop

Wil jij kwalitatieve scharnieren voor jouw opdekdeur, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Je kunt onze opdekdeur scharnieren heel eenvoudig bestellen in de webshop. Bekijk ons aanbod en plaats direct je bestelling. Bestellingen die vóór 15.00 uur zijn geplaatst, verzenden we nog dezelfde dag. Heb je vragen over onze paumelles? Neem gerust contact met ons op.