• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ladegeleiders kopen?

Ladegeleiders kopen?

Ladegeleiders zijn er in veel verschillende soorten.

Wij verkopen bijvoorbeeld softclose ladegeleiders, push to open ladegeleiders en volledig uittrekbare standaard ladegeleiders. 

De softclose ladegeleiders en de push to open ladegeleiders zijn uiteraard ook volledig uittrekbaar. 

Als u kiest voor de softclose geleiders dan kiest u voor een systeem waarbij de laderails gedempt wordt wanneer deze dicht wordt geduwd. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld kinderen heeft die soms met veel geweld een lade dichtgooien wat veel geluid maakt. Met dit geïntegreerde dempingssysteem heeft u dit probleem niet en kunt u de lade gewoon dicht duwen zonder geklapper. Het ladesysteem vangt de kracht op en laat de keukenlade rustig dichtvallen zonder dat u ook maar enig geluid hoort. Veel keukenladen van de Ikea zijn ook voorzien van dit systeem. 

Kiest u voor een push to open systeem dan kunt u gewoon op het frontpaneel van de lade drukken en de lade zal vanzelf opengaan. Het voordeel hiervan is dat u laden greeploos kunt monteren wat er erg strak uitziet. Deze moderne vormgeving vinden we ook vaak terug bij de Ikea keukenladen en ladegeleiders. Als u de lade weer sluit dan zal het push-to-open systeem de lade opvangen en hoeft u hem alleen maar een keer aan te drukken zodat de laden weer vast "klikt". 

Als u niet zo van deze moderne poespas houdt kunt u ook gewoon onze standaard geleiderails monteren. Deze zijn net als onze andere ladegeleiders ook volledig uittrekbaar zodat u de lade helemaal open kunt trekken tot aan de achterkant van de lade. Het voordeel hiervan is dat u erg makkelijk tot achterin de lade kunt reiken waardoor u er veel beter bij kunt. Gamma ladegeleiders of Praxis ladegeleiders zijn vaak vele malen duurder dus u kunt zo een heleboel geld besparen. 

Dus of u nu voor softclose ladegeleiders kiest, push to open ladegeleiders of gewoon ons standaard model ze zijn allemaal volledig uittrekbaar. 

 

Heeft u wat hulp nodig bij het monteren van deze ladegeleiders kijk dan HIER. 

Lees meer