Ladegeleiders

Ladegeleiders zijn er in veel verschillende soorten. Wij verkopen bijvoorbeeld softclose ladegeleiders, push to open ladegeleiders, combinatie en volledig uittrekbare standaard ladegeleiders.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 251

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 251

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ladegeleiders kopen?

De softclose ladegeleiders en de push to open ladegeleiders zijn uiteraard ook volledig uittrekbaar. 

Als je kiest voor de softclose geleiders dan kies je voor een systeem waarbij de laderails gedempt wordt wanneer deze dicht wordt geduwd. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt die soms met veel geweld een lade dichtgooien wat veel geluid maakt. Met dit geïntegreerde dempingssysteem heb je dit probleem niet en kun je de lade gewoon dicht duwen zonder geklapper. Het ladesysteem vangt de kracht op en laat de keukenlade rustig dichtvallen zonder dat je ook maar enig geluid hoort. Veel keukenladen van de Ikea zijn ook voorzien van dit systeem. 

Kies je voor een push to open systeem, dan kun je gewoon op het frontpaneel van de lade drukken en de lade zal vanzelf opengaan. Het voordeel hiervan is dat je laden greeploos kunt monteren wat er erg strak uitziet. Deze moderne vormgeving vinden we ook vaak terug bij de Ikea keukenladen en ladegeleiders. Als je de lade weer sluit dan zal het push-to-open systeem de lade opvangen en hoef je hem alleen maar een keer aan te drukken zodat de laden weer vast "klikt". 

Als je niet zo van deze moderne poespas houdt kun je ook gewoon onze standaard geleiderails monteren. Deze zijn net als onze andere ladegeleiders volledig uittrekbaar zodat je de lade helemaal open kunt trekken tot aan de achterkant van de lade. Het voordeel hiervan is dat je erg makkelijk tot achterin de lade kunt reiken waardoor je er veel beter bij kunt. Gamma ladegeleiders of Praxis ladegeleiders zijn vaak vele malen duurder dus je kunt zo een heleboel geld besparen. 

Dus of je nu voor softclose ladegeleiders kiest, push to open ladegeleiders of gewoon ons standaard model, ze zijn allemaal volledig uittrekbaar. Daarnaast kun je bij ons ook voor rolgeleiders of telescoopgeleiders kiezen. 

Heb je wat hulp nodig bij het monteren van deze ladegeleiders? kijk dan hoe je het beste ladegeleiders monteert