Ladegeleiders

Ladegeleiders zijn er in veel verschillende soorten. Wij verkopen bijvoorbeeld softclose ladegeleiders, push to open ladegeleiders, combinatie en volledig uittrekbare standaard ladegeleiders.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 222

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 222

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ladegeleiders kopen?

De softclose ladegeleiders en de push to open ladegeleiders zijn uiteraard ook volledig uittrekbaar. 

Als u kiest voor de softclose geleiders dan kiest u voor een systeem waarbij de laderails gedempt wordt wanneer deze dicht wordt geduwd. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld kinderen heeft die soms met veel geweld een lade dichtgooien wat veel geluid maakt. Met dit geïntegreerde dempingssysteem heeft u dit probleem niet en kunt u de lade gewoon dicht duwen zonder geklapper. Het ladesysteem vangt de kracht op en laat de keukenlade rustig dichtvallen zonder dat u ook maar enig geluid hoort. Veel keukenladen van de Ikea zijn ook voorzien van dit systeem. 

Kiest u voor een push to open systeem dan kunt u gewoon op het frontpaneel van de lade drukken en de lade zal vanzelf opengaan. Het voordeel hiervan is dat u laden greeploos kunt monteren wat er erg strak uitziet. Deze moderne vormgeving vinden we ook vaak terug bij de Ikea keukenladen en ladegeleiders. Als u de lade weer sluit dan zal het push-to-open systeem de lade opvangen en hoeft u hem alleen maar een keer aan te drukken zodat de laden weer vast "klikt". 

Als u niet zo van deze moderne poespas houdt kunt u ook gewoon onze standaard geleiderails monteren. Deze zijn net als onze andere ladegeleiders ook volledig uittrekbaar zodat u de lade helemaal open kunt trekken tot aan de achterkant van de lade. Het voordeel hiervan is dat u erg makkelijk tot achterin de lade kunt reiken waardoor u er veel beter bij kunt. Gamma ladegeleiders of Praxis ladegeleiders zijn vaak vele malen duurder dus u kunt zo een heleboel geld besparen. 

Dus of u nu voor softclose ladegeleiders kiest, push to open ladegeleiders of gewoon ons standaard model ze zijn allemaal volledig uittrekbaar. 

Heeft u wat hulp nodig bij het monteren van deze ladegeleiders kijk dan HIER