Ladegeleiders bedrijfswagen

Vakwerk vraagt niet alleen om vakmanschap, maar ook om de juiste gereedschappen en materialen. Daarom zitten bedrijfswagens vaak boordevol spullen. Met een ladensysteem berg je alles efficiënt op. Het is daarbij wel belangrijk dat je stevige ladegeleiders gebruikt, want het gewicht kan flink oplopen. Ben je op zoek naar kwalitatieve ladegeleiders bedrijfswagen, ontdek dan wat Meubelbeslag Center te bieden heeft.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bedrijfswagen inrichting

Veel ondernemers maken voor hun bedrijfswagen inrichting gebruik van een vloerladensysteem. En dat is handig, want zo’n systeem is makkelijk in gebruik, draagt bij aan een veilige werkomgeving en voorkomt frustratie. Benieuwd hoe dat precies zit? We leggen het graag uit.

Voordelen vloerladen bedrijfswagen

Vervoer je producten, materialen of gereedschappen in je bedrijfswagen, kies dan voor een vloerladensysteem. Dat brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee:

  • Efficiënt werken. Vloerladen bieden gemakkelijk toegang tot de spullen die je nodig hebt. Je hebt alles bij de hand op een vaste plek. Niet meer eindeloos zoeken, met alle frustratie van dien! Het systeem maakt je werk dus makkelijker.
  • Effectief opbergen. Met een vloerladensysteem kun je de ruimte in je bedrijfswagen optimaal benutten. Je kunt de lades zo inrichten dat ze precies passen bij de spullen die je nodig hebt. Je kunt de lades indelen op categorieën en naar wens extra opbergruimte creëren.
  • Ergonomisch werken. Een vloerladensysteem kan ook bijdragen aan de ergonomie van je werkzaamheden. Dankzij de liggende ladegeleiders heb je alles binnen handbereik. Je hoeft dus niet te bukken of te reiken naar de achterkant van de bedrijfswagen. Dit kan de belasting op je rug en spieren verminderen, en daarmee het risico op letsel.
  • Veilige opslag. Met een vloerladensysteem worden je spullen veilig opgeborgen. De lades zijn vaak voorzien van een vergrendelingsmechanisme om te voorkomen dat ze tijdens het rijden openschieten en spullen gaan schuiven. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving en voorkomt beschadiging van je spullen.
  • Professionele uitstraling. Een bedrijfswagen met een goed georganiseerd vloerladensysteem geeft een professionele uitstraling. Dit draagt bij aan het vertrouwen van klanten en daarmee aan de reputatie van je bedrijf.

Kortom: een vloerladensysteem is voor vrijwel iedere bedrijfswagen een slimme investering. Zorg wel voor kwalitatieve, stevige ladegeleiders, want dan haal je het optimale uit de mogelijkheden.

Assortiment ladegeleiders bedrijfswagen

Niets zo frustrerend als een systeem dat niet werkt zoals het hoort. Daarom ben je bij Meubelbeslag Center verzekerd van duurzame kwaliteit in liggende ladegeleiders. Van standaard tot softclose, en van push-to-open tot groefgeleider: altijd een passende ladegeleider. Benieuwd naar de opties? Bekijk dan ons assortiment ladegeleiders. Zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact op voor informatie en advies.

Heavy duty ladegeleiders

Van kleine schroeven tot grote platen: veel bedrijfswagens zitten vol materialen. Alles spullen samen vormen een aanzienlijke belasting. Daarom is het vaak verstandig om te gaan voor heavy duty ladegeleiders. Dit zijn stevige ladegeleiders die ook bij zware belasting moeiteloos het gewicht dragen. Het draagvermogen loopt uiteen van 70 tot maar liefst 120 kilo!

Ladegeleiders camper

Veel van onze ladegeleiders vinden hun weg naar bedrijfswagens. Dat is logisch, maar er zijn meer toepassingen mogelijk. Ook in campers is een ladensysteem handig, en dan heb je dus stevige ladegeleiders nodig. Bij Meubelbeslag Center kun je dus ook terecht als je op zoek bent naar ladegeleiders voor de camper.

Ladegeleiders bedrijfswagen kopen?

Kortom: waar je ook een vloerladensysteem gaat gebruiken, ladegeleiders zijn altijd onmisbaar. We adviseren je wel om vooraf goed na te denken over de gewenste specificaties. Hoe ga je het systeem gebruiken? Wat vind je prettig werken? En heb je wellicht een voorkeur in uitstraling? Zo maak je een goede keuze uit de verschillende varianten ladegeleiders. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.